Skip to main content

Podprite nas

Sodelujete in pomagate lahko na naslednje načine:

Postanite naš prostovoljec ali prostovoljka
 

V Muzeju norosti raziskujemo, zbiramo, predstavljamo, ustvarjamo, načrtujemo, nastopamo, čistimo, popravljamo, vodimo, prevajamo, povezujemo, beremo, obrezujemo, se družimo… Veseli bomo vašega sodelovanja. Pišite nam ali nas pokličite!

Donirajte

Pri uresničevanju naše vizije in poslanstva nam lahko pomagate z donacijo.

Namenite 1 % dohodnine Zavodu Muzej norosti, Trate​
 

Na podlagi številnih izvedenih aktivnosti je Ministrstvo za kulturo naši organizaciji podelilo status delovanja v javnem interesu na področju kulture in kulturne dediščine.
 

Vabimo vas, da našo predanost, skrb in znanje, ki ga kot prostovoljci vlagamo za skupno dobro, nagradite tako, da našemu zavodu namenite 1 % davka od vaše dohodnine (v nasprotnem primeru bo ta delež sicer pripadel državnemu proračunu).
 

To storite tako, da snamete obrazec na spodnji povezavi (pdf ali word) in vanj vpišete svoje podatke. Nato nam ga podpisanega pošljete na info@muzejnorosti.eu ali ga sami posredujete na naslov: Finančni urad Maribor, Titova c. 10, 2000 Maribor.
 

Z vašo podporo bomo še bolje opravljali svoje poslanstvo. S podporo boste pomagali soustvarjati skupno prihodnost.
 

OBRAZEC ZA NAMENO DOHODNINE 

pdf, 450 KB

word, 55 KB

 

Prijavite se na novice
 

Če želite biti obveščeni o dogajanju pri nas, nam zaupajte svoj email naslov.
 

Vaš e-naslov bomo hranili za pošiljanje obvestil Muzeja norosti, teh podatkov ne bomo uporabljali v druge namene. V kolikor obvestil Muzeja norosti ne želite več prejemati, nam to sporočite na info@muzejnorosti.eu in vaš e-naslov bomo izbrisali iz našega seznama. Hvala za zaupanje.

V katerem jeziku želite prejemati novice