Skip to main content

Otvoritev razstave Kaj pa ti veš?

Objavljeno: Ned, 24.03.2024 - 19:43

V Muzeju norosti ustvarjamo mozaik zgodb, s katerim želimo prispevati k boljši družbi in večjemu razumevanju duševnega zdravja v Sloveniji. Tokrat na ogled postavljamo prav posebno razstavo z naslovom Kaj pa ti veš? 
Z njo bodo obiskovalke in obiskovalci Muzeja norosti spoznali enajst zgodb srčnih ljudi, ki so nam zaupali svoje izkušnje, da bi tako pomagali drugim. Razstava je obenem tudi povabilo vsem, da govorimo o izkušnjah, dobrih in slabih.

 

Razstavo smo zasnovali tako, da bo dostopna čim večjemu krogu ljudi. Postavili smo jo na dvorišče gradu Cmurek, da si jo bo mogoče ogledati tudi, ko vodstva po gradu ni mogoče zagotoviti. Prevedli smo jo v angleški in nemški jezik, da bo nagovarjala tudi vse več obiskovalcev in obiskovalk, ki ne govorijo slovensko.

 

Otvoritev bo v sredo, 27. 3. 2024, ob 17.00 uri, na gradu Cmurek na Tratah.

 

Še enkrat se iskreno zahvaljujemo vsem pričevalkam in pričevalcem, ki so nam s svojimi srčnimi zgodbami pomagali ustvariti razstavo Kaj pa ti veš? Pa tudi vsem prostovoljkam in prostovoljcem, ki so na vse mogoče načine prispevali k izvedbi in postavitvi.
Razstavo smo pripravili s sredstvi Programa ACF v Sloveniji (2014- 2021),  v okviru  projekta Iz institucij k ljudem 2.

 

ACF2 logoKaj pa ti veš

Prijavite se na novice
 

Če želite biti obveščeni o dogajanju pri nas, nam zaupajte svoj email naslov.
 

Vaš e-naslov bomo hranili za pošiljanje obvestil Muzeja norosti, teh podatkov ne bomo uporabljali v druge namene. V kolikor obvestil Muzeja norosti ne želite več prejemati, nam to sporočite na info@muzejnorosti.eu in vaš e-naslov bomo izbrisali iz našega seznama. Hvala za zaupanje.

V katerem jeziku želite prejemati novice